Dunántúli Kis- és Középvállalkozók szakmai blogja
A vállalkozók pihenőszobája

Webáruház készítés kedvező áron

2019-01-18
Webáruház készítés kedvező áron

Egy hatékony webáruház nagyon hamar megtermeli a fejlesztési költséget, és szinte nem számít, hogy mennyibe kerül. Nem is az ár a legfontosabb egy online shop esetén, hanem a megtérülési idő. Sokan ezt nem veszik figyelembe.

Az ár csak egy szempont a sok közül

A legtöbb cég 3-4 ajánlatot is bekér, és a döntés majdnem minden esetben az áron múlik. Utána sem járnak a készítő cégnek vagy vállalkozásnak, csupán az a fontos, hogy minél olcsóbban megússzák a dolgot. Ez a gondolatmenet és viselkedés a lehető legrosszabb. A webáruház készítés nagyon komoly feladat, hiszen tele van az internet már minden témában a konkurens áruházakkal, és egyáltalán nem mindegy, hogyan lesz elkészítve egy új webáruház, hogyan ítélik meg a vásárlók, és talán az egyik legfontosabb, mit szól majd hozzá a Google. Ezek olyan kérdések, amelyek mellett nem lehet elmenni, de sokan mégis megteszik.

Az sem mindegy, hogy milyen motor fog futni a webáruház alatt. Olyan CMS, amiből vadászni kell a programozókat, vagy olyan, amiből minden sarkon lehet találni egy ráérőt. Az emberi kapcsolatok gyakran megromlanak, és nem lehet arra alapozni, hogy XY majd folyamatosan karbantartja. Ha már a karbantartás fontos, akkor hasonló kiemelést érdemel a garancia. Sok cég lefejleszti a webáruházat, és soha többet nem lehet elérni őket. Hemzseg a hibától, és ha bővíteni szeretné a tulajdonosa, akkor semmi esélye. Az új csapat ritkán dolgozik más tákolt rendszerein.

Mi a megoldás?

Olyan céget vagy vállalkozást kell megbízni a webáruház készítéssel, akik kellő számú referenciával, tapasztalattal és kapacitással rendelkeznek ahhoz, hogy gond nélkül menjen a készítés, karbantartás, és igény esetén a továbbfejlesztés is. Ilyenből kevés van, de az egyedihonlapkeszites.hu csapata kifejezetten webáruházak készítésére specializálódott. A csapatban található grafikus, programozó, marketinges, szövegíró, jogi szakember, adatrögzítő, SEO szakember és projekt manager is. Legyen szó bármilyen feladatról, ők biztosan megoldják. Hosszútávú garanciát vállalnak az épített webáruházakra, és szerződésben garantálják, hogy nem tűnnek el, biztosan számítani lehet a segítségükre éveken át.

Miért kell jogi szakértő egy webáruház készítéshez? A jelenleg érvényben lévő jogi szabályozások elég komolyak, amik a webáruházakat illetik. A GDPR szigorú intézkedéseit csak képzett jogi háttérrel lehet megvalósítani és garantálni a jogszerű biztonságos működést.

Címke: Webáruház készítés