Dunántúli Kis- és Középvállalkozók szakmai blogja
A vállalkozók pihenőszobája

Szakszerű és megbízható laptop szerviz

2019-01-25
Szakszerű és megbízható laptop szerviz

Legyen szó magánszemélyről vagy vállalkozásról, ha egy laptop meghibásodik, mindenkinek jól jön a szakszerű és gyors segítség Tatabányán. A ReelComp munkatársainak szakértelmére mindenki számíthat a városban, aki úgy dönt, hogy megbízható laptop szervizbe szeretné vinni a számítógépét.

Fontos a rutin meg az évek

Az átlagos felhasználó általában csak élvezője, nem pedig ismerője a laptopon futó rendszernek. Ha valakinek volt ideje jobban is tanulmányoznia készülékét, akkor sem könnyű megállapítani, hogy mi lehet egy adott probléma forrása. Erre kellenek a szakemberek, akik hosszú évek rutinjával gyorsan megtalálják a gond okát, és hamar képesek javítani azt.

Egy jó szakember tudja, hogy a napi több órás igénybevétel minden számítógépet megvisel egy bizonyos idő után. Az átlagos felhasználó pedig nem minden esetben tudja, hogy a laptopok tisztítása milyen sokkal meghosszabbíthatja készüléke életét. A legjobb laptop szerviz Tatabánya területén képes megtisztítani és rendbe tenni az alaplapot, a tápegységet és a ventilátorokat, és ha kell, akkor a processzort is. Ezeket a munkát érdemes minimum évente, de inkább félévente elvégezni, hogy a készülék minél tovább szolgálhassa a tulajdonosát.

Szoftveres problémák megoldása

Egyre többször fagy le a gép, lassan indul a rendszer? Már előfordult, hogy egy nap többször újra kell indítani a laptopot? Ilyen esetekben valószínűleg egy jó ideje elmaradt a szoftveres karbantartás, minden bizonnyal néhány új program telepítésére és a régiek eltávolítására lenne szükség. Bizonyos időként fontos, hogy az operációs rendszert is újratelepítsék a laptopokon, és az megkapja a lehető legújabb frissítéseket. Ezt akár távoli segítségnyújtással is meg lehet oldani, de személyesen is a tatabányai laptop szervizben.

Gyakran előfordulhatnak olyan esetek is, amikor nem segít a szoftveres karbantartás, ebben az esetben máshol keresendő a hiba. A ReelComp tapasztalt munkatársai minden esetben alapos hardware teszteket is végeznek, hogy fény derüljön minden problémára. Igény esetén beszerzik a szükséges alkatrészeket, és természetesen be is szerelik azt. Munkájukra garanciát vállalnak, és a rájuk bízott feladatokat a lehető leghamarabb végzik el. A szolgáltatás igénybevételéhez telefonos bejelentkezés szükséges, mert a cég számára kiemelten fontos, hogy minden ügyfél szinte azonnali kiszolgálásban részesüljön, és ne alakuljanak ki felhalmozódott javítanivaló számítógépek.

Címke: laptop szerviz Tatabánya