Dunántúli Kis- és Középvállalkozók szakmai blogja
A vállalkozók pihenőszobája

Munkaruha mosás környezetszennyezés nélkül

2019-03-12
Munkaruha mosás környezetszennyezés nélkül

Nagyon fontos a mai világban, hogy a lehető legkevesebb környezeti szennyezést hagyjuk magunk után. Az emberek úgy gondolják, hogy a szennyezett munkaruhák mosása nem éppen az a tevékenység, ami környezetbarát lenne. Ez tévedés, hiszen az Eco-Disin mosoda Győrben teljesen megbízható és környezetkímélő módon tisztítja ki a munkaruhákat.

Ózonnal a tiszta jövőért

Sok cégnek fontos, hogy az alkalmazottak munkaruhái mindig makulátlanul tiszták legyenek, és megfeleljenek a szigorú munkavédelmi előírásoknak. Gyakran előfordul, hogy tornyosodnak a mosatlan munkavédelmi eszközök és bakancsok, mert nincs, aki szakszerűen kitisztítaná őket. A környezetbarát munkaruha mosás Győr területén mindenki számára elérhető, csak fel kell keresni az Eco-Disin mosodát, akik kedvező feltételekkel és rövid határidővel vállalják a rájuk bízott munkálat.

A cég nem használ tisztítószereket és kemikáliákat, sőt vannak olyan esetek, amikor vizet sem adagol a fertőtlenítés során a folyamathoz. Teljesen megbízható és szakszerű gépekkel dolgoznak, amik az ózont használják fel a tisztítás során. Az ózonról legtöbben a már jócskán károsodott ózonrétegre gondolnak, amely egyébként megvédi a Földet. Az ózon hatalmas előnye a fertőtlenítő hatásában rejlik, hiszen a klórnál sokkal erősebb a vízben lévő mikroorganizmusok elpusztítása tekintetében. A baktériumokat, vírusokat, penészt, gombákat vagy más szagot okozó elemeket megsemmisíti, vagy csapadék formájában oxidálja, ezáltal egyszerűen kiszűrhetővé teszi. Ez a módszer a cipőkben és a ruhákban közel 100%-ban elpusztítja a baktériumokat, vírusokat és a gombákat egyaránt.

Címkék

munkaruha mosás