Dunántúli Kis- és Középvállalkozók szakmai blogja
A vállalkozók pihenőszobája

Mikortól érdemes elkezdeni a balett oktatást?

2019-04-01
Mikortól érdemes elkezdeni a balett oktatást?

A Törpördög és Tinitündér Tánc-Tanoda művészi balett oktatásain való részvételt háromtól öt éves korig ajánlott elkezdeni, de a korábban érő gyermekeknél nem probléma, ha még nem töltötték be teljesen a 3. életévüket. A klasszikus és jazz balett oktatáson öt vagy hat éves kortól ajánlott a részvétel.

A Törpördög és Tinitündér Tánc-Tanoda gyermek balett képzései

A gyermek balett egy nagyon csodálatos műfaja a táncnak, hiszen a nézők egyben aranyosnak és csodálatosnak is látják. Az oktatók szerint a koreográfiákkal olyan érzelmek is kifejezhetőek, amelyeket csak a balett sajátosságaival lehetséges. A könnyed léptek és a kecses tartás lenyűgöző látvány, és mindehhez társul a gyermekek ártatlansága. Ezek együtt csodálatos élmény nyújtanak mind az oktató tanároknak, mind pedig a nézőközönségnek. Természetesen rengeteg profi fénykép és videófelvétel is készül az eseményről, amely egy szép és örök emlék marad.

A Törpördög és Tinitündér Tánc-Tanoda minden év végén hatalmas gálaműsorral készül, amiben megmutatják a gyerekek, hogy mit tanultak egész évben, így a szülők is láthatják a fejlődést évről-évre. A rendezvény nagyon jó hangulatban zajlik minden évben, amit hosszas és komoly készülődés előz meg. A gyerekek megtanulják helyesen használni a testüket, és kifejlődik bennük az igény a szép és értékes dolgok iránt.

Címke: Gyermek balett