Dunántúli Kis- és Középvállalkozók szakmai blogja
A vállalkozók pihenőszobája

Grafikai szolgáltatások online

2019-01-24
Grafikai szolgáltatások online

Egy komplex virtuális asszisztensi munkakörhöz a hagyományos titkárnői feladatokon kívül is tartoznak szolgáltatások. Az egyik ilyen a grafikai csomag, amibe az arculattervezéstől a meghívók készítéséig még a fotózás is beletartozik.

Megragadni a figyelmet: arculat- és logótervezés

Az arculattervezés a kiindulópontja egy cég vizuális kommunikációjának. Az igényesen kivitelezett grafikai elemekre előbb kapjunk fel a fejünket és jobban meg is jegyezzük azokat. A jó logó pedig valóban fél siker, rengeteg embert lehet megszólítani a segítségével egyetlen pillanat alatt. A logó a vállalkozás lenyomata, rövid, vizuális összefoglaló. A komplex online grafikai szolgáltatások tartalmazzák ezek megtervezését is.

Nyomtatott lenyomat: névjegykártya készítés

A titkárnők egyik fontos feladata, hogy összegyűjtsék, a cégnél kinek van szüksége új névjegykártyára, utána pedig felveszik a kapcsolatot egy grafikus szakemberrel. Az e-titkárnők grafikai szolgáltatás csomagja ennél jóval többet tartalmaz: megtervezik, megszerkesztik a névjegykártyát. Olyan minőségben készítik, hogy biztosan megragadja az emberek figyelmét, ne egy aktatáska vagy egy zakózseb mélyén végezze. Az egyre hangsúlyosabbá váló online arculati elemek mellett nem szabad megfeledkezni a cégek és dolgozóik papír alapú lenyomatáról sem.

Protokollból kitűnő: a plakáttól az üdvözlőlapig

Ki ne szeretne grafikailag tökéletesen kivitelezett nyomtatott reklámot? Az e-titkárnő mindenki rendelkezésére áll, ha plakátra, szórólapra van szükség. Az igényes, jól tervezett és kivitelezett meghívók rendkívül fontosak egy vállalkozásnál. Ehhez nemcsak grafikai tudás, hanem szövegírói tapasztalat is kell. Az üdvözlőlapok szintén jó fényt vetnek annak készítőire, főleg ha látszik, hogy egyediek, kreatívak, és kiderül, nem csak kényszerből küldték őket. Az online grafikai csomag szerves részét alkotják ezek a feladatok is

Száguldó titkár: fotózást is vállalunk

Az online grafikai csomag talán legkülönlegesebb szolgáltatása egy kissé sem megszokott titkárnői feladat, a fotózás. Amibe beletartozik tárgyak, események megörökítése, a cégek irodájában vagy külső helyszínen. Természetesen az utómunkánál és a képek grafikai programokkal való feldolgozásánál is lehet számítani a virtuális asszisztensre. A munkát saját eszközével végzi, a megbízónak a bérlésért nem kell fizetni, illetve saját felszerelését sem kell nélkülöznie.

Címke: Szolgáltatások