Dunántúli Kis- és Középvállalkozók szakmai blogja
A vállalkozók pihenőszobája

Egy nagyon jó ajándékötlet!

2019-01-13
Egy nagyon jó ajándékötlet!

Ha nincs ötlete, hogy mivel is lephetné meg egy kedves barátját vagy barátnőjét születésnapja alkalmából, akkor érdemes mindenképp fontolóra vennie az autókölcsönzést, mint ajándékot. Ha valódi örömet szeretne szerezni, akkor tehát ajándékozza meg szeretteit egy felejthetetlen nappal.

Autókölcsönzés sofőrrel

A kölcsönzött autóba reggel csak be kell ülni, és a sofőr oda viszi el, ahová csak akarja. Végre kényelmesen végigjárhatja a kedvenc üzleteit, vásárolgathat, beülhet egy étterembe ebédelni, vagy este megnézhet egy filmet a moziban. Ezek után, a nap végén a sofőr pedig hazaszállítja.

A kölcsönzés által barátja úgy érezheti magát, mint a felső tízezer tagjai, akiket saját sofőrjük fuvaroz. A bérautó persze egy vad, bulizós estéhez is remek választás. Nem kell végre azzal törődni, hogy ki az, aki nem fogyaszthat alkoholt a buliban, hiszen mindenki élvezheti a koncertet vagy a házibulit, a sofőr gondoskodni fog arról, hogy mindenki épen és egészségesen kerüljön haza.

Akár több napra is bérelhető autók

Több napra, de akár egyetlen napra is kölcsönözhet autót, már akár néhány ezer forintos áron, sofőrrel is. Elutazhat vele egy rövid vidéki kiruccanásra, de használhatja üzleti utakhoz is, sőt még üzleti partnereit is fuvarozhatja vele, hogy jó benyomást keltsen bennük, ha a saját autója nincs épp csúcs formában. A kölcsönzés által tehát nem csak másnak, hanem akár saját magának is szerezhet egy különleges napot.

Gondoljon csak bele, hogy mennyire más élményt nyújt saját, régi autójával elzötyögni egy plázába, vagy bevásárolni, mint beszállni egy modern, tiszta és mutatós gépjárműbe, és hátradőlve hagyni, hogy a sofőr oda vigye, ahová csak szeretné. Az autókölcsönzés persze még akkor is jól jön, ha egy születésnapot akar emlékezetessé tenni, hiszen elküldheti a bérautót sofőrrel a barátjáért, amely aztán elszállítja Őt a parti helyszínére.

Címke: Autókölcsönzés