Dunántúli Kis- és Középvállalkozók szakmai blogja
A vállalkozók pihenőszobája

Dübörög az építőipar a lakásfelújítási támogatásnak köszönhetően

2021-06-11
Dübörög az építőipar a lakásfelújítási támogatásnak köszönhetően

2021. január 1-je óta akár 3 millió forintot is felvehetnek az államtól otthonfelújítási támogatás formájában mindazok, akik saját tulajdonú ingatlanukban 25 év alatti gyermeket nevelnek, és felújítják a lakásukat.

Ki legyen a kiválasztott szakember?

Házépítéskor, házfelújításkor szükség van egy megbízható, ügyes kezű kőművesre, aki precízen elvégzi a rábízott feladatokat. A kőműves munkák közé tartozik az alapozás, falazás, vasalás, betonozás, szigetelés, zsaluzás. Ezeknek a munkáknak az elvégzése minden esetben nagy odafigyelést, elhivatottságot igényel.

A jó kőműves Budapest területén sajnos nem olcsó, de ha magunk állunk neki a felújításnak, duplán ráfizethetünk. Egyrészt a támogatásban nem lehet elszámolni a saját munkadíjunkat, valamit kizárólag anyagköltséget sem. Mindenképpen kell valakit hívnunk ahhoz, hogy jogosultak legyünk a támogatás benyújtásához.

Nem beszélve arról, hogy aki komolyabb ház körüli munkákba fog, érdemes szakember hívnia, mert ha maga lát neki a kőműves munkáknak, érhetik váratlan meglepetések vagy éppen a saját hibája miatt kompromisszumot kell kötnie a végeredményben. Ha Ön sem szeretne csalódni, keresse fel a budaihazepitok.hu weboldalt és kérjen személyre szabott egyedi árajánlatot még ma!

Címke: kőműves Budapest