Dunántúli Kis- és Középvállalkozók szakmai blogja
A vállalkozók pihenőszobája

Betonacél megmunkálás Tatabányán

2019-02-25
Betonacél megmunkálás Tatabányán

Az épületek, épületrészek felépítése, átalakítása vagy esetleg bontása során gyakran felmerül az igény a beton alapos megmunkálására. Adott esetben szükség lehet a régi betonburkolatok feltörésére és a felesleges járdák, járdaszigetek összezúzására, de az sem ritka, hogy a kerítés betonalapját kell részben vagy teljes egészében eltávolítani.

A bontási munkák során előfordulhat, hogy a családi ház egy egész emeletét vagy egy elavult melléképületet kell szakszerűen lerombolni. Ezeket a feladatokat aligha lehet elvégezni a betonvágásra, illetve fúrásra alkalmas munkagépek igénybevétele nélkül. A Vf-Gép Kft. szakemberei vállalják, hogy körültekintően és felelősségteljesen végzik el ezeket a szakmunkákat. Mivel meg tudják oldani, hogy a betonacél Tatabánya területén feldolgozásra kerüljön, ezért a hajlított, méretre vágott darabok értékesítésével is foglalkozik a cég. Amennyiben súlyra történik a betonacél megrendelése, abban az esetben is teljesíteni tudják a kéréseket.

Beton vágása, fúrása munkagépekkel

A beton vágása, fúrása különösen nagy odafigyelést igényel és megköveteli az építőipari szaktudást is. Bizonyos épületek esetében például tilos a hagyományos bontási technológiák alkalmazása, mivel a statikai egyensúly könnyen felborulhat. A gyémántszerszámok alkalmazása lehetővé teszi, hogy a betonvágás helye pontosan bemérhető legyen, így nem kell attól tartani, hogy olyan részek is feltörésre kerülnek, amikre még szükség lehet. Ha a helyzet megkívánja, akkor a betonvágás síkvágó géppel is elvégezhető, például betonaljzatok, betonszerkezetek esetében. Ezek a feladatok nagy teljesítménnyel és speciális funkciókkal rendelkező munkagépekkel gyorsan és problémamentesen valósíthatóak meg.

Címkék

Betonacél Tatabánya